פיצה היא המאכל הראשון שחושבים עליו כשרוצים להזמין אוכל מבחוץ, היא טרייה, ורסטילית וניתן לאכול אותה במגוון דרכים יצירתיות. בישראל יש לא מעט פיצריות (לוקליות ובינלאומיות כאחד) אך הבולטת מכולן בנוף המקומי היא פאפא ג’ונס, בזכות השקעה שבאה לידי ביטוי בכל היבט ביצירת החוויה.
סוד הקסם של הפיצה טמון בפשטות שלה. בצק טרי עם רוטב, גבינות ותוספות שאפשר לאכול במגוון דרכים וצורות. לבד או עם אנשים נוספים, ולשבוע ממנו בקלות. פיצה היא מאכל שקולע למכנה המשותף הרחב ביותר, מאכל שכל אחד ואחת יכולים לעצב בהתאם להעדפות והטעם האישי. אין זאת הפתעה שבישראל יש כמות גדולה כל כך של פיצריות ברחבי הארץ. החל מפיצריות קטנות משפחתיות ועד סניפי רשתות בינלאומיות. כל פיצריה מתמחה באפיית פיצה בסגנון אחר, החל מהפיצה הקלאסית האיטלקית ועד לפיצות עם תוספות ייחודיות. ובכל זאת, ישנה פיצריה אחת שלוקחת את החוויה צעד אחד קדימה, וזו כמובן פאפא ג’ונס. פיצריה ותיקה מארצות הברית המציעה פיצות טריות, ורסטיליות וטעימות במיוחד שמביאות משהו אחר, מרענן לשולחן.
איכות קולינרית יוצאת דופן
הפיצות של פאפא ג’ונס הן שם ודבר בעולם בזכות האיכות הבלתי מתפשרת, הבחירה להשתמש בחומרים הטריים ביותר להכנת האלמנטים השונים של הפיצה. הפיצריה מקפידה לאפות את הבצק שלה בכל יום מחדש במפעל מיוחד בארץ. רוטב העגבניות המפורסם של הרשת מיוצר מזן עגבניות שגדל בתנאי שטח מיוחדים, המוצרלה שמעטרת את הפיצה היא מוצרלה איטלקית אותנטית, והתוספות בולטות בטריות שלהן גם הן.
התוספות הבשריות: הנקניקיות, הפפרוני, הקראמבל, עשויות מנתחי בשר איכותיים וטריים. הזיתים, התירס, הפטריות והירקות האחרים הגיעו מהשדה ישר לפיצה שלכם. הגבינות האחרות שניתן להוסיף לפיצה שלכם הן גבינות איטלקיות ויווניות אמיתיות. גם תחליפי הבשר הטבעוניים עשויים מחומרים בריאים ומזינים מן הצומח. ההקפדה על איכות וטריות חומרי הייצור בפיצות, כמו גם מנות הצד בתפריט הרשת, מעניקה למוצרים של פאפא ג’ונס טביעת אצבע קולינרית ייחודית, כזו שאי אפשר להתכחש אליה, כזו שנחרטת בזיכרון.
משמרים את הקלאסיקות ונשארים במרכז העניינים
כשזה מגיע לפיצות של פאפא ג’ונס, השמים הם הגבול. הפיצריה מארצות הברית מציגה תפריט הכולל היצע רחב של פיצות טבעוניות, צמחוניות ובשריות אהובות. ביניהן כמובן, פיצות ללא גלוטן ופיצות שעשויות מבצק איטסיין מופחת פחמימה ועשיר בחלבון, בהתאמה אישית.
התפריט מתעדכן ומשתנה כל הזמן, בהתאם להעדפות וצרכי הקהל, חגים ומועדים חשובים לבני המקום (למשל פיצה גבינות לשבועות או מנת נקניקיה מיוחדת ליום העצמאות האמריקאי) או פשוט רצון להמציא את הגלגל מחדש עם שילובים מעניינים שיוצרים טעמים מפתיעים.
כמה מהפיצות המפורסמות והאהובות ביותר ברשת הן: פיצה קריביאן, פיצה טוליפ, האיטלקית החריפה וכמובן, עוף ברביקיו. פיצות שאתם יכולים להתבסס עליהן ליצירת מנה מיוחדת משלכם, או לקחת אותן כפי שהן, לחלוק עם החברים או להתפנק לבדכם. הפיצות האלו הן דוגמה לחשיבה מחוץ לקופסה, התעוזה והאומץ של פאפא לשלב בין טעמים שלא חשבתם שהולכים יחד, כשבפועל, הם פשוט עובדים בצורה מושלמת, הרמונית. פאפא ג’ונס דואגת לשמר את הקלאסיקות האהובות ובו זמנית להביט קדימה, להתאים את עצמה למציאות המשתנה, ולחשוב על דרכים מקוריות להיות במרכז העניינים.
30 דקות והפיצה בדלת
שירות המשלוחים של פאפא ג’ונס שומר על זמנים קבועים של 30 דקות או פחות. השליחים של פאפא ג’ונס לא מפספסים אף פרט בהזמנה שלכם, החל מבקבוק השתיה ועד לאחרונת התוספות על הפיצה שלכם. צ’יק-צ’ק מבצעים הזמנה באתר או באפליקציית פאפא ומתפנים לעיסוקים שלכם. חוסכים זמן לא מבוטל של עבודה במטבח והתלבטות עוד יותר ארוכה של מה להכין לאכול מלכתחילה.
בלי שתשימו לב יחלפו להן 30 דקות והארוחה שלכם תגיע בשיא טריותה, מהתנור ישר לדלת שלכם. הריחות הנהדרים של הפיצות ומנות הצד ימלאו את הסלון, אף אחד לא יוכל להישאר אדיש אליהם. גם בני הבית שלא ממש רעבים באותו רגע, יבקשו מכם ביס.
פיצריה שלא מפסיקה להפתיע
פאפא ג’ונס פיצריה עם בסיס לקוחות נאמן שמלווה אותה קרוב ל-40 שנה, בזכות ההשקעה האינסופית שבאה לידי ביטוי בכל תחומי העשייה שלה. פאפא ג’ונס מצטיינת באפיית פיצות מחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר, פיצות עם זהות ייחודית.
היא דואגת לבנות תפריט המושתת על צרכי והעדפות הלקוחות, מתעדכן מעת לעת כדי לספק להם את החוויה הכי אותנטית ואיכותית. וכמובן, הרשת מקפידה על זמני משלוח קבועים ומהירים, של עד 30 דקות, בכל הסניפים בארץ. אלו הסיבות שפאפא ג’ונס בלטה בנוף הקולינרי המקומי, שוק הפיצות התחרותי. היא נכנסה ללב הקהל הישראלי ומילאה אותו באהבה וכמיהה לפיצה איכותית, טריה וטעימה.